Werving en selectie

BM Personeel werkt voornamelijk met Litouwse, Letse en Roemeense uitzendkrachten en werft deze via eigen recruitment vanuit ons netwerk en de internationale contacten. Door middel van een goede profiel(functie)beschrijving gaan we gericht op zoek naar geschikte personen.

Daarnaast kan er naar kandidaten gezocht worden middels advertenties en connecties. De “leveringssnelheid” is afhankelijk van de zwaarte van de functie en de beschikbaarheid van de mensen die hieraan voldoen. Mits op tijd aangevraagd, kan BM Personeel snel leveren. Bij ziekte of incidentele “spoedaanvragen” zal BM Personeel de maximale inspanning leveren om de aanvraag in te vullen. Vakanties en tussentijdse vertrekdata zullen altijd vooraf gecommuniceerd worden.

Belangrijk voor BM Personeel is de wijze waarop wij de werknemers aan ons binden. Dit doen wij door het bieden van goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, een bijzonder motiverende, kameraadschappelijke werkomgeving, comfortabele huisvesting (wanneer nodig) en een persoonlijke communicatie en begeleiding. Daardoor is het ook mogelijk veel te vragen, zoals: een goede inzet, betrokkenheid, verantwoordelijkheidsgevoel en passie.